fbpx

Het oog op je wereld

Met Mondana kozijnen en gevelsystemen geef je niet alleen meerwaarde aan je huis of pand, ze helpen jou bij het vormen van een blik op jouw wereld. Al onze aluminium kozijnen worden in-house ontworpen en geproduceerd. Duurzaam, gemaakt op maat en in de stijl die bij je past. Als expert met meer dan 35 jaar ervaring in aluminium kozijnen en gevelsystemen begeleiden we je project graag van engineering tot montage. Uiteraard met producten van topkwaliteit en vele jaren garantie. 

Aan de slag

Onze specialisten en partners staan voor je klaar. Met antwoorden, persoonlijk advies en ondersteuning waar nodig, waarborgen zij de kwaliteit die de tand des tijds doorstaat. Zij verzorgen het vakkundig inmeten en monteren van onze producten. We zijn er voor het huis dat je zelf bouwt en voor grotere projecten namens ontwikkelaars of aannemers. 

Assortiment

Ons assortiment bestaat uit kwalitatief hoogstaande producten die wij in-house ontwerpen en realiseren. We zijn gespecialiseerd in aluminium ramen en deuren, schuif- en vouwdeuren, lichtstraten, vliesgevels en binnendeuren. Met vaak keuze uit verschillende stijlen: van klassiek tot modern. Duurzaam, vol inspiratie en met kwaliteit die tegen een stootje kan. Ontdek hoe onze producten jouw oog op de wereld kunnen veranderen.

Interesse?

Vraag ons gratis inspiratieboek aan en ontdekt alles over onze kozijnen, aluminium ramen en deuren, schuif- en vouwdeuren, lichtstraten, vliesgevels en hoogwaardige binnendeuren.