fbpx

Circulair bouwen met Mondana kozijnen

Circulair bouwen: wij mochten onze partner HAAKS bv ondersteunen in deze prachtig en duurzame Nano houses in de tuin van ’t SmaakPark in Ede. Op ’t SmaakPark staat alles in het teken van verantwoordelijke voeding en dit concept trekken zij compleet door in de Nano houses.

Indien gewenst (wat wij natuurlijk niet verwachten) kun je deze houses over 40 jaar compleet uit elkaar halen en de grondstoffen hergebruiken. Alle onderdelen worden door Haaks gefilterd op minimaal onderhoud, duurzaamheid en een maximale levensduur, en zo ook de kozijnen van Mondana®. In dit project is er gekozen voor de Luna collectie: aluminium draai-kiep-ramen, dubbele draai-kiep-ramen en een dubbele deur. Om aan te sluiten of de rest van het ontwerp zijn alle kozijnen uitgevoerd in een matte RAL7021 lak waarop wij 25 jaar lakgarantie bieden.

In deze groene omgeving is het niet lastig om een blik te werpen op de wereld om jou heen, maar met de elegante uitstraling en thermisch comfort van de Luna kozijnen brengen we dit naar een volgend niveau.